Бизнес за бизнес решения

featured-image

Предлагаме на Вашето внимание „бизнес за бизнес“ (B2B) решения, чрез които Вие може да разширите предлаганите от Вас услуги в сферата на рекламата. Чрез сключване на корпоративен договор между нас при желание в режим на конфиденциалност изработените от нас услуги и продукти Ви се предоставят, без те да влизат в нашето портфолио или ние да съхраняваме работни файлове за тях, повече от необходимото.

Чрез „бизнес за бизнес“ услугата си сме реализирали през годините интернет-проекти, дизайн на печатни материали, видео и фото заснемане, видео презентации и рекламни видео клипове. Постоянното увеличаване на услугите, които предлагаме, гарантира ангажираност на нашия бизнес към Вашия като лоялен партньор.

На разположение чрез „бизнес за бизнес“ услугата са и нашите собствени продукти и услуги, управлявани от „Дизайнер България“ ЕООД. Някоя от тях имат възможност за предоставяне на франчайз при определени условия и с наша поддръжка.

Услугата е достъпна единствено за юридически лица с код за основна дейност реклама, маркетинг, ПР, фотография и техни сходни и производни.