Рекламна фотография

featured-image

Предлагаме Ви висококачествено фото и видео заснемане на вашите продукти посредством фотосесия на място при Вас (необходим е предварителен оглед за такава възможност) или в нашето студио

Фото и видео

Продуктова и рекламна фотография за нуждите на електронни магазини, менюта и други рекламни материали, производствени услуги и туристически обекти за техните интернет страници и презентации. В допълнение на нашите фото услуги можем да Ви предложим и разпечатването на висококачествени фотографии и/или направа на дизайнерско портфолио на качествена японска фотохартия в различни грамажи и видове в стандартни и нестандартни формати (включително окръжност) в размер до 48х33 см.

Видеозаснемане във FullHD посредством видеокамера, екшън камера и дрон на Вашите производства, продукти и набавяне на необходимия видеоматериал за вашите фирмени видеопрезентации.

Видеообработка на заснет материал и монтирането му в рекламен клип, добавяне на музикално и вокално съдържание, ефекти. Изработка на рекламни презентации, обучителни клипове, рекламни клипове за видеостени и социални мрежи.

Осъществяване на предавания на живо на място (необходим е предварителен оглед за такава възможност и сигурна интернет връзка) или от наш офис или видеостудио в зависимост от нуждите на самото излъчване. Възможност за излъчване от три HD камери посредством предаване на живо чрез социални мрежи или интернет видео сървър. Възможност за изграждане на виртуално студио с интерактивно съдържание, което ще направи вашето живо предаване и/или видеопрезентация увлекателна, информативна и уникална за Вашите клиенти.