Дизайн и печат на рекламни материали

featured-image

Концепция, дизайн и печат на всички видове рекламни материали ще Ви предложим при нас. Единични бройки и малки тиражи можем да реализирам посредством нашата база, докато големите тиражи и книги можем да напечатаме в печатници, с които си сътрудничим от години и сме изградили доверие и колегиални отношения с тях.

Печат и предпечат

При нас можете да изработите вашите брошури, менюта, каталози и малки книжки в ограничен тираж или персонализирани бройки. Разполагаме с възможност за печат на листовки до размер 480х330 мм, брошури, менюта и книжки до формат 210 х 297 мм. Можем да поставим от 25 до 125 микрона ролков ламинат, и от 75 до 250 микрона форматен ламинат.

Можем да разработим дизайн за вашите бутикови печатни материали в ограничен тираж и персонализация на всеки. Това ще направи вашите рекламни материали уникални и въздействащи по неповторим начин на вашите клиенти.

Поддържаме наличност от голям асортимент хартии, картони и фотохартии в различни формати на европейски и японски производители, което ни позволява да печатаме голямо разнообразие от рекламни материали посредством принтиращи машини на водещите производители HP и Epson.