БЕЗПЛАТНА ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМА

featured-image

„Дизайнер България“ ЕООД се включва в подкрепа на институции с дейност в областта на културата. Ние ще осигурим напълно безплатно всяка година по една нова информационна платформа за един представител на сектора от Габрово и региона.

Идеята!

В началото на 2020 г. всички имахме своите планове за развитие и растеж, но кризата COVID-19 промени всичко и преживяхме тежка година на спадове и загуби. Голяма част от секторите не бяха готови да преминат изцяло на комуникация посредством интернет страниците си, в следствие на това те загубиха връзката със своите посетители и клиенти. Социалните мрежи от своя страна не могат да предложат голямо разнообразие от потребителско изживяване извън собствените си възможност за комуникация. Така се роди идеята всяка година, считано от 2021 г., да бъдем в помощ на един представител от секторите с обществена насоченост, на които ние разчитаме да ни откъснат от работното ежедневие, или да научим нещо ново.

Какво Ви предлагаме?

Проучване и анализ на текущата ситуация, концепция за изготвянето и дигитализирането на максимален брой услуги в една нова интернет платформа изцяло написана за нуждите на избраната институция. Пълно обезпечаване на платформата с фото и видео материали, включително и заснемане с дрон ако е необходимо. Цялостно управление посредством административна страница включваща обучителни видеоматериали и собствена статистика.

Кой може да се възползва?

Всички държавни и общински институции в областта на културата като музеи, театри, галерии и ежегодни събития като фестивали и концерти.