Маркетинг проучване, стратегия и реклама

featured-image

За Вашите нужди от реализация на реклама в различните медийни и рекламни канали може да направим проучване и развием рекламна стратегия за Вашите нужди, която впоследствие да реализираме ние и нашите партньори на територията на цялата страна.

За Вашата реклама в социалните мрежи имаме разработен маркетингов календар, който обновяваме всяка година, и на база на който съставяме календар от събития подходящи за вашия бизнес, услуги и продукти. Обновеният ни календар за 2023 година включва над 400 регионални събития от българските общини, над 500 светски и религиозни национални празници и събития, над 1200 световни празника и събития. Календарът е динамично променящ се спрямо нуждите на клиентите ни.

Предлагаме Ви рекламни кампании в социалните мрежи, които ще разработим на база анализ на съществуващите ви резултати и достигане, интернет присъствие, потенциални клиенти, които можем да достигнем чрез различни кампании.

Допълнително можем да Ви предложим различни рекламни кампании във водещи интернет медии в България и света с цел по-широка аудитория. След всяка завършена кампания от нас, ние изготвяме доклад за постигнатите резултати.

Предлагаме разработването на рекламни кампании на дигитални външни съоръжения за реклама, част от „АДВР България“. Цоньо Симеонов(„Дизайнер България“ ЕООД) е един от тримата инициатори заедно с „Ибрандинк“ ООД, гр. София и „Лайтмедия“ ООД, гр. Русе за създаването на тази асоциация. Към момента ние разполагаме със собствен софтуер за реализирането на крос медия кампании на тези съоръжения и провеждането на риъл тайминг кампании пред тях, освен излъчване на стандартни видео рекламни послания. В портфолиото на „Дизайнер България“ ЕООД са налични стотици изработени рекламни видеоклипа за този тип съоръжения.

За реализацията на кампании на стандартни билбордни съоръжения тип „пиза“, скролери и мегаборди ние си партнираме с „Лайтмедия“ ООД, които са оператор на собствени съоръжения и разполагат с партньорска мрежи от над 1000 позиции, които заедно можем да Ви предложим за вашите рекламни кампании.

За град Габрово „Дизайнер България“ ЕООД е партньор с B.S. MEDIA(„НЕНОВ-555“ ЕООД), който разполага с едни от най-добрите позиции на билборди в град Габрово, повече информация на www.bsmedia.designerbulgaria.com.