Брандиране на сувенири.

featured-image

Ние можем да брандираме за Вас голямо разнообразие от сувенири за сублимация. Тази технология предоставя изключително устойчиви изображения на голям асортимент рекламни и сувенирни артикули за сублимация. Ние работим както с български доставчици на сувенири, така и с компании, предлагащи на европейския пазар огромно разнообразие на артикули – от значки до чехли и фаянс за печат.

Пишещите средства са се наложили като еталон в сувенирните кампании. Затова ние не правим компромис с качеството и предлагаме чрез наши партньори, брандиране на пишещи средства единствено на утвърдени световни производители, което гарантира качеството на печата и на продукта.

За вашата сувенирна рекламна кампания предлагаме стандартни работни и бутикови многолистови календари в малки и единични тиражи с възможност за персонализация на всеки артикул. Бутикови тефтери с уникален дизайн в малки тиражи. Собствено производство на стандартни и нестандартни магнити за хладилник, поздравителни картички със стандартни и нестандартни размери и дизайн. Изключително качествен и здрав пълноцветен печат на рекламни текстилни торбички за многократна употреба собствено производство.