Интернет страници и ЕРП онлайн приложения

featured-image

„Функцията определя формата“ – на тази практика се изграждат нашите интернет страници! Независимо, че е взаимствана от архитектурата, тя е приложима във всяка сфера на дизайна, при който се търси оптимален резултат на база потребностите на потребителите и параметрите на продуктите.

УЕБ Дизайн

Ние можем да изготвим дизайна за Вашата интернет страница или платформа и да го превърнем във функционална и достъпна интернет среда, в която Вашите настоящи и потенциални клиенти и партньори да се срещнат с Вас и Вашите продукти.

Характерното за „Дизайнер България“ ЕООД при реализирането на нашите интернет страници, независимо от тяхната сложност е това, че използваме чист код, а не готови CMS системи. Използваните алгоритми написани на HTML, CSS, JavaScript, PHP и SQL гарантират оптимална работа и висока сигурност. Писането на чист код, има своя недостатък и това е по-високата цена на продукта от използването на готови CMS системи. Но този недостатък се компенсира от възможността за реализацията на всяка една ваша идея без необходимостта от поставянето и в рамки и граници. В допълнение ще получите функционалност и вид спрямо вашите изисквания както за потребителската част на проекта, така и за административната, това изключва допълнителния код, който натоварва интернет продуктите и никога не се ползва. Лесна поддръжка и обновяване на страницата при необходимост с нови функционалности от всеки програмист, който има познания по програмните езици използвани за реализацията на интернет проекти, без нуждата от познаване на други продукти. Продуктите писани на чист код имат много по-дълъг живот от всички останали продукти използващи готови системи за управление на съдържанието, заради липсата на необходимост на поддръжка от трета страна.

Попитайте ни за всичко, което Ви интересува относно изграждането на Вашата интернет страница, мултимедийна платформа или онлайн ERP система.